Na het afronden van mijn HBO opleiding, ben ik in 2011 in aanraking gekomen met de arbeidsbemiddeling begonnen bij een uitzendbureau in de techniek en vervolgens de overstap gemaakt naar een technisch detacheringbureau. Voordat ik bij Multiselect Techniek in dienst kwam heb ik 3,5 jaar gewerkt bij een multinational in de industrie.

Het zoeken naar de juiste technici die perfect op een plaats bij een organisatie past, dat is het mooiste wat er is! Ik vind het een mooie puzzel en het geeft mij veel energie om successen te boeken en een toegevoegde waarde te kunnen leveren aan een techneut in zijn zoektocht naar een nieuwe baan of voor een organisatie die op zoek is naar nieuw technisch talent.

Het zoeken naar de juiste technici die perfect op een plaats bij een organisatie past, dat is het mooiste wat er is!

In mijn vrije tijd ben ik vaak in de sportschool te vinden of  ga ik een rondje hardlopen. Sporten is dan ook de rode draad in mijn leven, hier wil ik altijd de beste in zijn, ook dan ga ik graag de uitdaging aan.

Naast het werken en sporten ben ik in de zomermaanden vaak te vinden in Italië,  in de auto stappen en maar zien waar je uit gaat komen, een mooi avontuur!

card image

Neem gerust contact met mij op voor een vrijblijvende kennismaking!