Multiselect techniek voor werkgevers

WERKGEVERS

Multiselect Techniek

Wij zijn Multiselect Techniek, het ingenieursbureau dat zich richt op mbo-, hbo- en wo-opgeleiden in de techniek. Wij zijn ervaren consultants met jarenlange ervaring in het bemiddelen van technici. Ons kantoor is gevestigd in Meppel, hiermee zitten wij centraal voor Midden- en Noord-Nederland. Wij kennen de technische markt in onze regio. Wij hebben nauwe contacten met onze kandidaten.

Specialisten in de techniek.

Wij komen uit de techniek. Wij weten dat geen vacature in de techniek dezelfde is. Daarom is het belangrijk dat wij uw bedrijf leren kennen. We willen graag weten welke mensen bij uw organisatie passen. Wilt u een nieuwe medewerker ter vervanging van een andere medewerker en moet hij precies kunnen wat de vorige ook kon? Of wilt u een bepaald proces naar een hoger niveau brengen en zoekt u een ander type met specialistische kennis van een proces of product? Samen met u maken we een plan om uw doelen te realiseren. Wij gaan op zoek naar de kandidaat die echt bij u past. Onze communicatie is open, eerlijk en transparant, op deze manier werken wij aan lange termijn relaties. Hier hechten wij veel waarde aan.

De beste contracten.

Eerlijkheid en transparantie staan bij ons voorop. Wij zeggen wat wij doen en doen wat wij zeggen. Wij hebben kennis van zaken. Niet alleen onze consultants hebben specialistische kennis. Ook onze backoffice bestaat uit een team van specialisten. Zij volgen ontwikkelingen op de voet op het gebied van arbeidsrecht, CAO-wijzigingen en pensioenen. Detacheren via Multiselect Techniek betekent dat u een medewerker krijgt die exact dezelfde arbeidsvoorwaarden heeft als uw vaste medewerkers. Wij bieden de garantie dat wij de beste contracten geven aan de kandidaten en aan de opdrachtgevers. Hier zijn wij trots op.

Wij leren u graag kennen!

Voor elke situatie is een beste oplossing. Die is niet standaard. Tijdens een gesprek met één van onze consultants gaan we dieper op de vraag in en komen we met een goede en snelle oplossing.

Wilt u referenties? Heeft u een advies nodig voor een arbeidsvraagstuk? Bel of mail ons even, wij leren u graag kennen!