Wie zijn wij

Wie zijn wij?

Eind 1999 is Multiselect, ingenieurs in bouw en techniek opgericht door een aantal enthousiaste consultants. Allen met goede kennis van de markt. Onze kracht is dat ons netwerk groot is en uit blijft breiden. Wij weten wat er speelt bij onze opdrachtgevers en bij onze kandidaten. Wij kennen de opdrachtgevers en de kandidaten persoonlijk. Daarom weten wij precies wie bij welk project past. Ons team groeit met specialistische mensen. De vraag naar technische mensen wordt steeds groter. Om met deze ontwikkeling mee te gaan hebben wij onze kennis uitgebreid door consultants te benoemen die zich enkel op de techniek richten.

Multiselect Techniek, jouw kennis in de techniek.

Wij zijn Multiselect Techniek, het ingenieursbureau dat zich richt op middelbaar en hoger opgeleiden in de techniek. Wij zijn ervaren consultants met jarenlange ervaring in het bemiddelen van technici. Ons kantoor is gevestigd in Meppel, hiermee zitten wij centraal voor Midden- en Noord-Nederland. Wij kennen de technische markt in onze regio. Wij hebben nauwe contacten met onze opdrachtgevers. Grote en minder grote bedrijven leggen bij ons arbeidsvraagstukken neer die zij zelf niet op kunnen lossen. Deze lopen uiteen van specialistische opdrachten voor complexe projecten.

Specialisten in de techniek.

Wij komen uit de techniek. Wij weten dat geen techneut dezelfde is. Geen vacature in de techniek is hetzelfde. Daarom is het belangrijk dat wij precies weten wie jij bent, wat je wilt bereiken en wat je kunt. Samen met jou maken we een plan om jouw doelen te realiseren. Wij gaan op zoek naar de baan die echt bij jou past. Onze communicatie is open, eerlijk en transparant, op deze manier werken wij aan lange termijn relaties. Hier hechten wij veel waarde aan.

De beste contracten.

Eerlijkheid en transparantie staan bij ons voorop. Wij zeggen wat wij doen en doen wat wij zeggen. Wij hebben kennis van zaken. Niet alleen onze consultants hebben specialistische kennis. Ook onze backoffice bestaat uit een team van specialisten. Zij volgen ontwikkelingen op de voet op het gebied van arbeidsrecht, CAO-wijzigingen en pensioenen. Wij bieden de garantie dat wij de beste contracten geven aan de kandidaten en aan de opdrachtgevers. Hier zijn wij trots op.

Dynamische opdrachtgevers.

De bewegingen in de technische markt zijn dynamisch. Vacatures die er gisteren nog niet waren, zijn er vandaag wel. Dagelijks hebben wij contact met onze opdrachtgevers. Wij horen als eersten de ontwikkelingen binnen de bedrijven in de techniek. Wij zijn altijd op zoek naar goede techneuten. Kennen we jou, dan kunnen we jou voorstellen. Op de plek die jij wilt.

Heb jij een opleiding in de techniek en passie voor je vak? Dan willen we jou graag leren kennen!

Bel of mail ons even, wij leren je graag kennen.