Waarom kiest u voor Multiselect Techniek?

Groot netwerk aan technische kandidaten en opdrachtgevers in de technische branche.

Persoonlijke werkwijze: wij kennen al onze opdrachtgevers én kandidaten.

Ervaren consultants met +8 jaar ervaring in de technische arbeidsbemiddeling.

U zoekt technisch personeel

Laat het zoekwerk naar technici met een gerust hart aan ons over. Zodat u zich kunt bezighouden met uw eigen werkzaamheden.

Een mechanical engineer. Een monteur E&I / WTB / Mechatronica. Een werkvoorbereider. Een projectengineer. Of een andere technische functie?! Een collega die ook nog eens goed in het team past. Want niets is vervelender dan onvoldoende inzetbaar gekwalificeerd technisch talent. Laat het zoekwerk naar technici met een gerust hart aan ons over. Zodat u zich kunt bezighouden met uw eigen werkzaamheden.

Gespecialiseerd technisch detacheringsbureau

Waarom u voor ons kiest? Simpel: u hoeft ons niet eerst uit te leggen hoe het er op de werkvloer aan toe gaat.

We komen namelijk zelf uit de techniek, hebben jarenlange ervaring in detacheren van technisch personeel en weten dat geen één technische vacature hetzelfde is. Daarom achterhalen we snel wat u precies zoekt en stellen op korte termijn een geschikt kandidaat voor. Bovendien regelen wij alle administratieve zaken die hierbij komen kijken. Niet alleen voor u, maar ook voor de kandidaat. Dát is het voordeel van een technisch detacheringsbureau met ervaren consultants en een groot netwerk van technici.