Wij lossen op

Lastig op te lossen technische arbeidsvraagstukken wel te verstaan, anders regelt u het zelf wel. Zoekt u technisch personeel? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij zijn een technisch detacheringsbureau. Leg uw arbeidsvraagstuk met een gerust hart bij ons neer. Of u nu een groot of klein bedrijf heeft. Vraagstukken die wij voorbij zien komen lopen uiteen van specialistische opdrachten voor complexe projecten, het uitbreiden van een technische dienst of serviceteam tot een projectteam. Kortom: geen vraag is te ingewikkeld voor ons.

Wij zijn gespecialiseerd in de technische markt en richten ons op technisch personeel met een mbo-, hbo- of wo-opleiding. Zowel startende als zeer ervaren professionals.

“Persoonlijk contact, groot netwerk, ervaren consultants, uitstekende begeleiding zijn onze kenrwaarden"

Persoonlijke ontwikkeling & opleidingen

Goed om te weten: wij vinden onze mensen belangrijk. Niet alleen ons eigen team, maar vooral de mensen die wij detacheren.

We zorgen voor persoonlijk contact waarin alle carrièrevragen besproken kunnen worden. Ook bieden we volop mogelijkheden om kennis en competenties op peil te houden. Door middel van cursussen en/of opleidingen. We helpen ons technisch personeel graag in hun ontwikkeling.