Technische arbeidsvraagstukken

Zoekt u technisch personeel? Lastig op te lossen technische arbeidsvraagstukken? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij zijn een technisch detacheringsbureau. Of u nu een groot, midden of klein bedrijf heeft, u legt uw arbeidsvraagstuk met een gerust hart bij ons neer. Vraagstukken die wij krijgen lopen uiteen van specialistische opdrachten voor complexe projecten of het uitbreiden van bijvoorbeeld een technische dienst, serviceteam of een projectteam. Kortom: geen vraag is te ingewikkeld voor ons.

Wij zijn gespecialiseerd in de technische markt en richten ons op technisch personeel met een mbo-, hbo- of wo-opleiding. Denk hierbij aan zowel startende als aan zeer ervaren professionals.

“Persoonlijk contact, een groot netwerk, ervaren consultants en een uitstekende begeleiding zijn onze kernwaarden."

Persoonlijke ontwikkeling & opleidingen

Goed om te weten: wij vinden onze mensen belangrijk. Niet alleen ons eigen team, maar vooral de mensen die wij detacheren.


We zorgen voor persoonlijk contact waarin alle carrièrevragen besproken kunnen worden. Ook bieden we volop mogelijkheden om kennis en competenties op peil te houden. Door middel van cursussen en/of opleidingen. We helpen ons technisch personeel graag in hun ontwikkeling.

Waarom kiest u voor multiselect techniek?

Wij snappen écht wat u nodig heeft. Onze consultants hebben jarenlange ervaring in de technische arbeidsbemiddeling.

Wij kennen onze opdrachtgevers en kandidaten en weten wat er speelt. Wij maken dus heel snel de perfecte match en durven zelfs te stellen dat we er zelden naast zitten. Niet voor niets zijn wij voor talloze organisaties preferred supplier!

Onze backoffıce regelt de administratieve en fınanciële zaken tot in de puntjes. Zij weten alles over arbeidsrecht, CAO-wijzigingen en pensioenen.

In ons grote netwerk van technische kandidaten is er altijd iemand te vinden die geschikt is. Het netwerk blijft zich uitbreiden.

Kortom: laat ons weten wat u zoekt en wij regelen de rest. Dat scheelt u een hoop tijd en moeite!


Help mij aan technisch personeel
No cure no pay. Altijd eerst een vrijblijvende kennismaking!