De voordelen van Multiselect Techniek

Wij snappen écht wat u nodig heeft. Onze consultants hebben jarenlange ervaring in de technische arbeidsbemiddeling.

Jij krijgt bij ons alle mogelijkheden om je verder te ontwikkelen; zoals het volgen van een opleiding of hulp bij een carrièreswitch.

Wij nemen altijd persoonlijk contact met je op, zodat jij je inschrijving kunt toelichten en wij echt weten wie jij bent en wat je zoekt. Je hebt altijd 1 contactpersoon, zo bouw je ook een band op.

Wij hebben een enorm netwerk van opdrachtgevers en zijn dus als eerste op de hoogte van technische vacatures. Vaak al voordat ze online staan.

Gedetacheerd worden geeft zekerheid: wíj zijn je werkgever en zorgen ervoor dat alles voor jou goed geregeld is.

Vergroot je kansen op technisch werk

Hoe jouw situatie ook is; alle technische professionals zijn welkom bij ons. Laat ons weten wie je bent.

Ben je werkzaam maar ga je graag een nieuwe uitdaging aan? Of ben jij toe aan een volgende stap? Ben je een starter in de technische branche of al jarenlange ervaring? MBO, HBO of WO? Zoek je een baan voor langere tijd of Vast? Of wil je juist op projectbasis werken? Hoe jouw situatie ook is; alle technische professionals zijn welkom bij ons. Laat ons weten wie je bent en we nemen je mee in het zoekproces naar een match. Vaak voor technische vacatures die nog niet eens online staan. Wie weet kunnen we jou al op korte termijn helpen aan een nieuwe uitdaging!

Technisch professionals in goede handen

We zorgen niet alleen goed voor onze opdrachtgevers. Juist jij bent belangrijk voor ons. Een tevreden medewerker is een tevreden werkgever, nietwaar?


Daarom staat ons backoffice team van specialisten elke dag voor je klaar. Zij volgen ontwikkelingen op het gebied van arbeidsrecht, cao en pensioenen op de voet. We durven je te garanderen dat we jou een contract bezorgen waar je meer dan tevreden mee bent. Uiteraard staan we ook voor je klaar wanneer je al lang en breed aan de slag bent! Wij blijven tenslotte jouw werkgever.