Jan Hoekstra Lead Engineer

“Het Team van Multiselect Techniek heeft met uitstekende begeleiding en een fijne drive mij aan een mooi bedrijf gekoppeld.”

Multiselect Techniek heeft met uitstekende begeleiding en een fijne drive mij aan een mooi bedrijf gekoppeld. Vanaf het eerste contact tot en met de afronding persoonlijk, betrouwbaar en open. Een honderd procent match met mooie groeikansen is een fantastisch resultaat.

“Dergelijke persoonlijke benadering en betrokkenheid is erg prettig en is ook terug te zien bij een bezoek op de werkvloer of het stellen van eventuele vragen, deze worden snel opgepakt”

Multiselect Techniek was voor mij het juiste bedrijf op het juiste moment. Ik was net klaar met mijn studie en daarbij opzoek naar een passende en uitdagende functie. In een goed gesprek met Multiselect Techniek werd aandachtig geluisterd naar mijn verhaal en eventuele wensen. Ook werd direct meegedacht naar mogelijke functies of passende werkgevers. Vervolgens heeft dit geresulteerd in een erg prettige samenwerking en het vinden van een leuke en uitdagende baan + deeltijd Master studie, waarin Multiselect Techniek en de werkgever beiden investeren. Over mijn keuze voor Multiselect Techniek ben ik dan ook erg tevreden.