Jan Hoekstra Lead Engineer

“Het Team van Multiselect Techniek heeft met uitstekende begeleiding en een fijne drive mij aan een mooi bedrijf gekoppeld. ”

Multiselect Techniek heeft met uitstekende begeleiding en een fijne drive mij aan een mooi bedrijf gekoppeld. Vanaf het eerste contact tot en met de afronding persoonlijk, betrouwbaar en open. Een honderd procent match met mooie groeikansen is een fantastisch resultaat.

Deze baan is een schot in de roos voor mij en ik ben erg blij dat ik mijn plekje heb gevonden. Het contact met Multiselect Techniek is erg goed.

Via Multiselect Techniek heb ik een mooie nieuwe uitdaging gevonden bij Calduran in Hoogersmilde in de technische dienst, hier specialiseer ik mij in de elektrotechnische zaken. Ik pleeg onderhoud en verhelpt storingen, maar ik ben ook bezig met het verbeteren en schrijven van nieuwe programma’s voor verschillende machines in de fabriek. Na het zien van de vacature heb ik een leuk video sollicitatiegesprek gehad met Erwin van Multiselect Techniek. Het contact met Multiselect Techniek is erg goed. Er is regelmatig contact over hoe het gaat en we hebben onlangs besloten om een mooie cursus te starten om mij door te kunnen ontwikkelen binnen de elektrotechniek.

Ramon Volders Calduran Kalkzandsteen
J. Hudepohl DOC Kaas | Technisch specialist Utilities

“Afspraken die worden gemaakt, worden ook nagekomen. ”

De reden dat ik voor Multiselect Techniek heb gekozen, is dat er goede persoonlijke aandacht voor je is. Tijdens de bezoeken op kantoor namen de mannen écht de tijd voor mij. Afspraken die worden gemaakt worden ook nagekomen. Er wordt ook goed naar je wensen geluisterd, zodat Multiselect Techniek de juiste werkgever/uitdaging voor je kan vinden. Persoonlijke aandacht en het gaat om een nieuwe baan en toekomst voor mij, dit begrijpen ze erg goed. Daarnaast is het ook prettig dat ze erg ervaren zijn! Ze kennen de techniek en de markt! Verder luisteren ze erg goed naar wat je kan en wat je wil, op deze manier vinden ze de juiste werkgever/uitdaging voor je.

Mijn huidige ervaring met Multiselect Techniek is zeer prettig, regelmatig heb ik contact over hoe het gaat. Ik ben erg blij met mijn baan die ik via Multiselect Techniek heb gevonden. 

“Dergelijke persoonlijke benadering en betrokkenheid is erg prettig en is ook terug te zien bij een bezoek op de werkvloer of het stellen van eventuele vragen, deze worden snel opgepakt en blijven niet liggen. ”

Multiselect Techniek was voor mij het juiste bedrijf op het juiste moment. Ik was net klaar met mijn studie en daarbij opzoek naar een passende en uitdagende functie. In een goed gesprek met Multiselect Techniek werd aandachtig geluisterd naar mijn verhaal en eventuele wensen. Ook werd direct meegedacht naar mogelijke functies of passende werkgevers. Vervolgens heeft dit geresulteerd in een erg prettige samenwerking en het vinden van een leuke en uitdagende baan + deeltijd Master studie, waarin Multiselect Techniek en de werkgever beiden investeren. Over mijn keuze voor Multiselect Techniek ben ik dan ook erg tevreden.

K. Redder – Project/Proces Engineer Fresenius-Kabi