Jan Hoekstra Lead Engineer

“Het Team van Multiselect Techniek heeft met uitstekende begeleiding en een fijne drive mij aan een mooi bedrijf gekoppeld. ”

René Harder van Multiselect Techniek heeft met uitstekende begeleiding en een fijne drive mij aan een mooi bedrijf gekoppeld. Vanaf het eerste contact tot en met de afronding persoonlijk, betrouwbaar en open. Een honderd procent match met mooie groeikansen is een fantastisch resultaat.

“Ik ben nog steeds zeer tevreden over Multiselect Techniek. Het contact voor en tijdens mijn dienstverband. Ik kan ook andere mensen zeker aanraden om bij Multiselect Techniek een gesprek aan te gaan. ”

Ik heb gekozen voor Multiselect Techniek omdat ze goed geluisterd hebben naar de wensen die ik heb met betrekking tot een nieuwe werkgever. Dit heeft geresulteerd in een erg passende en uitdagende baan.

Patrick Bremer Vos Gekas en Boot
J. Hudepohl Technisch specialist Utilities

“Afspraken die worden gemaakt, worden ook nagekomen. Verder luisteren ze erg goed naar wat je kan en wat je wil, op deze manier vinden ze de juiste werkgever/uitdaging voor je. ”

De reden dat ik voor Multiselect Techniek heb gekozen, is dat er goede persoonlijke aandacht voor je is. Tijdens de bezoeken op kantoor namen de mannen écht de tijd voor mij. Afspraken die worden gemaakt worden ook nagekomen. Er wordt ook goed naar je wensen geluisterd, zodat Multiselect Techniek de juiste werkgever/uitdaging voor je kan vinden. Persoonlijke aandacht en het gaat om een nieuwe baan en toekomst voor mij, dit begrijpen ze erg goed. Daarnaast is het ook prettig dat ze erg ervaren zijn! Ze kennen de techniek en de markt!

Mijn huidige ervaring met Multiselect Techniek is zeer prettig, regelmatig heb ik contact over hoe het gaat. Ik ben erg blij met mijn baan die ik via Multiselect Techniek heb gevonden.