Van jongs af aan had ik interesse in alles wat met techniek te maken heeft. Na het afronden van mijn hbo studie Commerciƫle Economie ben ik de technische arbeidsbemiddeling ingerold. Zo heb ik de afgelopen jaren een netwerk opgebouwd binnen de civiele techniek, installatietechniek en industrie. De technische arbeidsbemiddeling staat voor mij synoniem aan dynamiek, innovatie en stabiliteit. Zo heb je met een baan binnen de techniek, een baan voor de toekomst! Typerend voor Multiselect Techniek zijn de korte lijnen, persoonlijke aandacht en de oprechtheid in het contact met de klant en techneut. Mijn werkwijze sluit hier naadloos op aan; zo werk ik het liefste op een adviserende wijze waarbij eerlijkheid en oprechtheid belangrijk voor mij zijn.

Zelf ben ik woonachtig in Groningen en werk dan ook meestal vanuit deze regio. Gedurende het weekend heeft de stad Groningen mij veel te bieden. Hierdoor is mijn agenda in het weekend vaak rijk gevuld met activiteiten zoals sporten, uit eten, reizen en het bezoeken van voetbalwedstrijden.
"De technische arbeidsbemiddeling staat voor mij synoniem aan dynamiek, innovatie en stabiliteit. Zo heb je met een baan binnen de techniek, een baan voor de toekomst!"

card image

Neem gerust contact met mij op voor een vrijblijvende kennismaking!