Tijdens mijn HBO commerciële economie studie ben ik in de Olie -en gasindustrie belandt waarbij ik na een aantal jaar de overstap heb gemaakt richting de arbeidsbemiddeling. Ik was namelijk op zoek naar een functie waarbij ik meer de persoonlijke benadering in mijn werk ging vinden en waarbij ik mensen kon helpen. Deze vond ik destijds allereerst als accountmanager en daarna als Managing Consultant bij twee verschillende werkgevers binnen de arbeidsbemiddeling.
Na dit een geruime tijd te hebben gedaan ben ik een tijd uit deze branche weg geweest, maar ben nu sinds begin 2022 parttime werkzaam bij Multiselect Techniek als recruiter. Naast dat ik de juiste kandidaten probeer te vinden en deze aan een nieuwe uitdaging probeer te helpen hou ik mij zo nu en dan ook bezig met foto/video content voor Multiselect Techniek. Dit komt voort uit het feit dat ik de andere uren per week mijn eigen mediabedrijf heb. In deze gecombineerde functie kan ik dus helemaal mijn ei kwijt op allerlei fronten en dat maakt dat dit werk zo leuk en uitdagend blijft.

Verder probeer ik doordeweeks te fitnessen, in het weekend een lekker hapje en een drankje te doen met familie of vrienden, ben ik een BBQ fanaat, hou ik van reizen met een grote passie voor Wintersport (snowboarden) en maak ik wel eens DJ setjes die niet verder komen dan m’n eigen voordeur.
""

card image

Neem gerust contact met mij op voor een vrijblijvende kennismaking!