Na de hbo studie Human Resource Management afgerond te hebben aan het Windesheim te Zwolle, ben ik op zoek gegaan naar een rol waarin je HRM kan combineren met de sales. Dit kwam dan ook in verschillende minors tijdens mijn studie naar voren. Ondernemerschap, sales en het werken met mensen. Zo ben ik via mijn netwerk aan het werk gegaan in de technische arbeidsbemiddeling.

De combinatie van het werken met mensen, de techniek , maatwerk leveren en de commerciële aspecten zijn voor mij de perfecte combinatie.

Daarnaast haal ik voldoening uit het maken van de juiste match, waarbij je niet alleen een tevreden kandidaat hebt, maar ook een tevreden opdrachtgever. Het meedenken met een opdrachtgever richting de toekomst en niet korte termijn. Waar wil een organisatie heen en hoe kunnen wij daar meedenken. Met mijn kennis en ervaring in de technische arbeidsbemiddeling kan ik binnen Multiselect Techniek de juiste verdiepingsslag maken.

De organisatie ( jong en dynamisch) en de cultuur ( ambitieus en persoonlijk) binnen Multiselect Techniek spreken mij aan. Ik geloof in een persoonlijke touch, in elkaar kennen en dit is precies wat ik zocht. Korte lijnen, vrijheid, verantwoordelijkheid en samenwerken. Samenwerken faciliteert creativiteit en leidt tot effectievere en efficiëntere werkprocessen.
In mijn vrije tijd sport ik graag, ik ga er graag op uit met mijn gezin en vind ik het heerlijk om motor te rijden.
"De combinatie van het werken met mensen, de techniek , maatwerk leveren en de commerciële aspecten zijn voor mij de perfecte combinatie"

card image

Neem gerust contact met mij op voor een vrijblijvende kennismaking!