Na de opleiding hbo Marketing Management in Groningen te hebben gevolgd, ben ik met mijn gezin teruggekeerd naar mijn geboortestad in Assen. Ik ben in die periode begonnen als accountmanager in de foodservicemarkt waarin ik het contact met de klanten erg leuk vond.

Ik heb dit ruim zes jaar mogen doen, totdat ik de kans kreeg om aan het werk te gaan in de technische arbeidsbemiddeling. Een dienstverlening waarbij je een grote rol mag spelen in de toekomst van een kandidaat en een bedrijf vind ik enorm dankbaar werk.

Ik heb drie jaar ervaring opgedaan bij een uitzendbureau in de procesindustrie, alvorens ik in mei 2019 bij Multiselect Techniek ben gaan werken. Bij Multiselect Techniek hebben wij onder andere korte lijnen, persoonlijke aandacht, persoonlijk contact, de juiste match en toekomstperspectief hoog in het vaandel staan. Een werkwijze die mij persoonlijk ook zeer goed past. Naast mijn werk houd ik ervan om mijn tijd door te brengen met mijn gezin, te voetballen en motor te rijden.
"Een dienstverlening waarbij je een grote rol mag spelen in de toekomst van een kandidaat en een bedrijf vind ik enorm dankbaar werk."

card image

Neem gerust contact met mij op voor een vrijblijvende kennismaking!